KSI Håndbold Klub (tidl. USG)

Københavns bedste håndboldklub for studerende!

Velkommen til KSI Håndbold

Vi er glade for du har vist din interesse for KSI Håndbold, Københavns bedste håndboldklub! Vi tilbyder i KSI Håndbold en helt unik social ånd hvor alle kender hinanden på tværs af hold og køn. Samtidigt stiler vi efter et højt sportsligt niveau, og flere af vores medlemmer har spillet på højt niveau inden de begyndte at læse, men ønsker ikke længere at træne håndbold 4-5 gange om ugen. Vi har naturligvis også plads til dig selvom du ikke har spillet ligahåndbold som yngre, men vi forventer dog at du har de basale håndboldkundskaber i orden og har spillet i en klub før.   

Prøvetræning:

Du har mulighed for at komme til prøvetræning og se om KSI Håndbold er noget for dig, du skal blot tage kontakt til herre eller dameforpersonen først.

Dameforperson: Mathilde Rasmussen og Victoria Feldvoss: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Herreforperson: Andreas Jensen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Da vi er en studenterhåndboldklub optager vi som udgangsspunkt kun studerende (dvs. personer på en SU-berettiget uddannelse) eller alumner fra Københavns Universitet, så kontakt herre- eller dameforpersonen og hør om mulighederne. Man kan naturligvis godt fortsætte i klubben hvis man bliver færdig med sin uddannelse eller tager orlov fra den.

Vi glæder os til at se dig!

Login